Poradna Nokia CA-75U

Autor: Anonym | Vloženo: 20.12.2012 000 19:34 | Témata: Poradna Nokia CA-75U

Anonym

Úvodní Obrazovka

Dobrý den. Když připojim kabel do mobilu a do televize uvidím tam i uvodni obrazovku mobilu? nebo uvidim jenom video a fotky? Děkuji.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    22. prosince 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Jaký mobil máš na mysli? Chytrý s OS?
    +++pokud podporuje přenos medií přes Jack 3,5 mm, tak se dá přenášet přes KOMPOZITNÍ konektor (tři barvy = dvě obraz + jedna Audio) i obrazový a zvukový obsah. Kromě tohohto existuje i KOMPONENTNÍ kabel, vypadá podobně a je s podporou HD....
    +++musíš správně nejen propojit mobil a tv, ale v tv musí být stejné barvy (tenhle levnější kabel + konektor je na 100% podporován v posledních asi 5ti letech (nemusí být u supermoderních TV!!!) Počítej se sníženou kvalitou obrazu = nikdy ne HD...
    +++na dálkovém ovládači musíš najít MENU - Vstupy - a hledat v pozicích 2-6....(1ka je vyhražena TV ven).....
    +++u starších TV se musí najít na dálkovém ovládači tlačítko AV, nebo "S" (source"

    A teď ke Tvému dotazu: ano, všechno, co budeš dělat na mobile, dokonce překlápění, se zobrazí na obrazovce TV (přesouvání, otvírání, prezentace, ikony ,menu mobilu aa pod. Tedy i úvodní obrazovka a to přes celou obrazovku TV (samozřejmě záleží na správném nastavení obrazu (16:9), PAL, WIDE, a pod.)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.